Måltider

Deilig julemiddag hos oss i desember, fra kl 1500-2100.

Pris kr 285,- pr. person, barn opptil 12 år kr 150,- barn opptil 6 år kr 70,-.

Takeaway med dessert: kr 255,- pr.person. 

Søndag 25 november, lørdag 1 og søndag 2 desember, lørdag 8 og søndag 9 desember, søndag 16 desember. 

Ribbe med julepølse, svisker, rødkål og medisterkaker

-Pinnekjøtt med vossakorv og kålrabistappe

-Lutefisk med ertestuing og bacon

-Hjemmelagd karamellpudding

-Riskrem med jordbærsaus

-Isbuffèt. 

Kaffe/te, vann og saft er som alltid inkludert.   

 

Vi kan også tilby dere privat lokale for julelunsj/middag.  Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud. 

Spisesalen er et hyggelig møtested for kollegaer og venner over en god måltid.
Vi har alltid næringsrike og smakfulle retter, for enhver smak. Vi serverer skikkelig hjemmelaget middag, hver dag. 

Se våre åpningstider her.


Dagens middag til kr 165,- ( søndag t.o.m fredag)

Lørdag 185 kr 
barn opptil 12 år kr 82,- , barn under 6 år kr 36,-

Som take-away kr 148,- 

På vår buffèt vil du alltid finne variert, og vellaget husmannskost. Middagen serveres mellom kl.1530 og 21 hver dag. Drikke(kaffe/te/vann/saft) og dessert er som alltid inkludert. 

Velkommen til vårt middagsbord! 

I uke 50 serverer vi følgende: 

-MENY MANDAG 10.12
Hovedrett kjøtt: Hjemmelagde karbonader med stekt sopp – løk og stekte poteter.
Hovedrett fisk: Lettsaltet uer med gulrotstuing og smør.
Salatbar
Dessert: Dessert buffet.
-MENY TIRSDAG 11.12
Hovedrett kjøtt: Pasta bolognes.
Hovedrett fisk: Catos hjemmelagd fiskegrateng.
Salatbar
Dessert: Pannacotta med jordbærsaus.
-MENY ONSDAG 12.12
Hovedrett kjøtt: Oste snizel med pommes frites.
Hovedrett fisk: Lettsaltet torsk med gulrotstuing og bacon.
Salatbar
Dessert: Iskrem.
-MENY TORSDAG 13.12
Hovedrett kjøtt: Oksesmåstek med rotgrønnsaker. 
Hovedrett fisk: Kveite med sandefjordsmør.
Salatbar
Dessert: Verdensbeste.

-MENY FREDAG 14.12
Hovedrett kjøtt: Lasagne.
Hovedrett fisk: Seibiff med løk.
Salatbar
Dessert: sjokoladefromasj.

-MENY LØRDAG 15.12
Hovedrett kjøtt: Entrecote
Hovedrett fisk: Steinbit med hvitvinsaus.
Siderett: Pølse med pommes frites.
Salatbar
Dessert: Iskrem

-MENY SØNDAG 16.12
Hovedrett kjøtt: Pinnekjøtt, Ribbe med tilbehør 
Hovedrett fisk: Lutefisk med bacon og ertestuing
Salatbar
Dessert: Dessertbord.

 

Ta gjerne kontakt med oss på TLF 78422010.

Ha ei kjempeflott uke 

 

 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner